Nieuw: deoballetjes die je schoen langdurig verfrissen

Hansaplast heeft de eerste deodorant in de vorm van balletjes op de markt gebracht die onaangename geurtjes in je (loop)schoenen bestrijdt.

Je loopschoenen maken heel wat mee: je legt er wekelijks enkele kilometers mee af, loopt ermee over bospaadjes én doorheen plassen. Grote kans dat je schoenen – door regen of zweet – soms vreemde geurtjes met zich meedragen.

Stinkvoeten?

Vochtige en warme omgevingen zijn dan ook een ideale broeiplaats voor bacteriën, die zich voortplanten met dode huidcellen en keratine. Bij die bacteriën horen ook de zgn. ‘Brevibacteria’, die hun voedsel omzetten in een chemische binding… Inderdaad, dé trigger voor een onaangename geur. Om deze geur tegen te gaan, lanceerde het merk Hansaplast de Deo Silver Balls: een geurverfrisser in de vorm van balletjes die je in schoenen, maar ook in je sporttas of locker kan stoppen.

Gebruiksvriendelijk

Handig om te weten: de balletjes zijn hersluitbaar, waardoor je verspilling tegengaat. De Deo Silver Balls zijn bovendien een langetermijnoplossing: waar de meeste deodorants slechts voor een kortstondige verfrissing zorgen, blijven deze bijzondere balletes in je schoenen tot wel 2 maanden lang na opening werkzaam. Volgens Hansaplast is de geur van de deo ook niet te vergelijken met de typische geur van andere schoendeo’s. Door op de verpakking te krabben kan je bovendien de geur voor aankoop ook eens testen. Zo kom je zeker niet voor verrassingen te staan.

Deo Silver Balls kosten ?7,50. Hansaplast-producten zijn verkrijgbaar in supermarkten, drogisten en apothekers. 

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?