Niels Destadsbader loopt DVV Antwerp Marathon

Belofte maakt schuld voor Niels Destadsbader. Omdat de videoclip van zijn nieuwe single 'Hou Je Me Vast' 100.000 keer werd bekeken op YouTube, mag de acteur zich opmaken voor de DVV Antwerp Marathon.

Destadsbader, bekend van ‘FC De Kampioenen’ en ‘De Elfenheuvel’, volgde een tijd geleden tv-collega Herman Verbruggen op als ambassadeur van de Damiaanactie. Hij besloot daarom om de opbrengsten van zijn nieuwe nummer ‘Hou Je Me Vast’ af af te staan voor deze actie. En hij ging ook een stunt aan. Wanneer de clip van het liedje op YouTube 100.000 keer werd bekeken, zou hij een marathon lopen.

“Omdat ik hoopte dat we die kaap vroeg of laat zouden halen, ben ik al begonnen met trainen”, zegt Destadsbader in Gazet van Antwerpen. “Er is nu zeven kilo af, want ik moet echt scherp staan als ik de eindmeet wil halen. De marathon is op 22 april in Antwerpen. Bedoeling is om zo extra geld in te zamelen.”

Het Ketnet-gezicht neemt zijn taak als ambassadeur ernstig. “De komende weken ga ik ook over mijn trip die ik voor de actie naar Azië maakte, vertellen op een aantal scholen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?