New Balance verbindt zich aan New York

New Balance is een meerjarig partnership aangegaan met de New York Road Runners, organisator van onder andere de TCS New York City Marathon. Het Amerikaanse sportmerk wordt vanaf 2017 de titelsponsor van de grootste marathon ter wereld.

New Balance was al sponsor van de Airbnb Brooklyn Half. Vanaf 2016 worden ook de Bronx 10-Mile en de 5th Avenue Mile aan dat pakket toegevoegd. Het sportmerk gaat ook samenwerken met de New York Road Runners om tegen eind volgend jaar het nieuwe NYRR Running Center te openen.

In 2017 wordt New Balance officieel schoen- en kledijsponsor van de New York Road Runners. Daarbij zijn ook een aantal evenementen inbegrepen, zoals de NYRR Five-Borough Series, de NYRR Heritage Event Races en natuurlijk de TCS New York City Marathon. Op dit laatste evenement neemt het de fakkel over van ASICS.

New Balance gaat ook initiatieven ondersteunen om de jeugd aan het lopen te krijgen. Voor elk paar New Balance schoenen dat verkocht wordt in het nieuwe NYRR Running Center doneren het sportmerk en de New York Road Runners een extra paar aan hulpbehoevende jongeren uit de vijf stadsdelen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?