New Balance partner van Brussels Marathon & Half Marathon

New Balance wordt vanaf 2012 partner van de Brussels Marathon & Half Marathon. De Amerikaanse sportkleding- en schoenenfabrikant is een van de belangrijkste merken in de loopwereld.

Brussel is een bijzondere stad met een Europese boodschap. Met de Brussel Marathon & Half Marathon hebben we gelijk één van de grootste en beste loopevenementen van België. Daar zijn we trots op”, zegt Kor Louws, Marketing Manager Benelux van New Balance

“New Balance zal de komende jaren het aantal gesponsorde evenementen nog sterk uitbreiden. We gaan samen met organisator Golazo sports dit evenement op een nog hoger plan brengen. Dit is één van vele manieren waarop we ons sterker in de markt gaan zetten.”

New Balance zal onder meer aanwezig zijn op de Brussels Marathon Expo op 5, 6 en 7 oktober met de nieuwste schoenen en kledinglijn.

“Wij zijn erg fier dat we New Balance kunnen aankondigen als de officiële kleding- en schoenenpartner van de Brussels Marathon & Half Marathon”, aldus organisator Greg Broekmans. “Dat een van de meest belangrijke sportmerken zich aan ons event wil koppelen, betekent dat wij op goede weg zijn. We zijn in 5 jaar gegroeid van goed 3.000 deelnemers naar 10.000, met een erg internationaal publiek. Dankzij de steun van New Balance kunnen we deze groei doorzetten.”

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?