Neptunus Run krijgt nieuwe locatie

De slotmanche van de KBC Spartacus Series, de Neptunus Run, verandert van locatie.

Op zondag 12 november vindt de vijfde editie van de Neptunus Run plaats. Voor het eerst wordt Oostende het decor, dat de fakkel overneemt van Nieuwpoort. De Neptunus Run is de finale van de spectaculaire KBC Spartacus Series, een reeks obstacle runs die van februari tot en met november het land doorkruist.

Rond Fort Napoleon wordt een parcours van 10 km en minstens 25 hindernissen gebouwd. De start en finish liggen op de sportterreinen voor het imposante Fort Napoleon. Het parcours zal met een passage op het strand, de duinen, de haven en de Oostelijke strekdam een echte uitdaging zijn. Maar tegelijkertijd ook haalbaar voor iedereen die het op zijn/haar eigen tempo afwerkt.

De deelnemers starten vanaf 11u in waves van +/- 200 personen. Zo kunnen alle deelnemers op een vlotte manier de obstakels overwinnen, al zullen ze natuurlijk ook de strijd moeten aangaan met de wind, het zand en zelfs het zeewater! Alle deelnemers krijgen ook een uniek Neptunus Run T-shirt en een prachtige herinneringsmedaille. Er worden slechts 4000 deelnemers toegelaten. Inschrijven kan vanaf donderdag 31 augustus (11u) via de link hieronder.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?