Neem met je team deel aan de 100km-run voor Kom op tegen Kanker

Op zondag 19 maart vindt de 100km-run voor Kom op tegen Kanker plaats in Deinze. Teams van vier lopen samen 100 km ten voordele van de strijd tegen kanker. Eén loper start en na elke 10 km sluit een extra loper aan bij het team. Zo legt de eerste loper 40 km af, de tweede 30 km, de derde 20 km en de vierde 10 km. En dat allemaal om het broodnodige kankeronderzoek een boost te geven!

Schrijf je snel in! Het zijn de laatste plekjes. 

Het concept: hoe gaat de 100km-run in zijn werk?

‘100km-run? Moet ik 100 km lopen?’ horen we je al denken. Nee hoor! Meedoen aan de 100km-run doe je in een team van vier lopers.

We volgen het principe 40 + 30 + 20 + 10 = 100. Eén loper start als eerste, en na elke 10 km sluit een extra loper van het team aan. De eerste loper legt dus 40 km af, de tweede 30 km, de derde 20 km en de vierde 10 km. Ze lopen samen, komen ook samen over de finish en het team legt op die manier samen 100 km af. Om te mogen deelnemen zamel je als team 2500 euro in.

Professionele omkadering in een unieke sfeer

Als deelnemer aan de 100km-run kun je gerust zijn dat alles op rolletjes loopt. De sportieve organisatie is in handen van Golazo, dé referentie op het vlak van de organisatie van grote loopevenementen in Vlaanderen, zoals de Antwerp 10 Miles & Marathon. Verder kun je rekenen op bevoorrading, animatie onderweg en aan de finish, kleedkamers, medische bijstand… Maar ook in de voorbereiding naar het event krijg je de nodige ondersteuning! Energy Lab biedt elke deelnemer trainingsschema’s aan, aangepast aan de afstand die je loopt.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?