Neem dit weekend deel aan de Teamleader Heroes Run en krijg tips van bekende ondernemers & sporters

In het kader van de Dag van de Ondernemer (19 november) lanceert Teamleader voor het tweede jaar op rij de aantrekkelijke Teamleader Virtual Heroes Run.

Het concept van deze virtuele run? Start aan je voordeur, krijg onderweg tips van bekende sporters en ondernemers via je koptelefoon, én maak kans op een 100-daags traject bij Energy Lab

Tussen vrijdag 19 november en maandag 22 november kan je meelopen met de Heroes Run. Een initiatief van Teamleader, het bedrijf dat uitblinkt in workmanagement software. Teamleader stelt dat ondernemen topsport is. Om het hoofd helder en de gezondheid optimaal te houden, kan een eindje wandelen of lopen weleens helpen. Daarom wil het bedrijf ondernemers zoals jij – de helden van onze economie – een steuntje in de rug geven.

HOE NEEM JE DEEL?

Schrijf je gratis in, download de MyTrace-app en start je traject van 2,5 – 5 of 10 kilometer waar en wanneer je wil. Krijg onderweg tips over voeding, ademhaling, … van bekende atleten, zoals zeilster Evi Van Acker, toptriatlete Sofie Goos en wielrenner Karsten Kroon. Ook topcoach Paul Van Den Bosch en verschillende succesvolle ondernemers voorzien je tijdens je loopsessie van nuttige trainings-, gezondheids- en ondernemingstips. Start 2 Run-loopcoach Evy Gruyaert praat alles mooi aan elkaar.


WIN EEN CONDITIETEST OF 100-DAAGS TRAJECT

Deelnemen is belangrijker dan winnen. Teamleader wil ondernemers al eens graag in de watten leggen en geeft daarom ook verschillende prijzen weg. Als deelnemer maak je kans op een conditietest – met persoonlijk rapport – of een compleet Master Your Energy-traject van 100 dagen bij Energy Lab. Kans maken? Simpel! Het enige dat je hoeft te doen, is na je loopsesiie een foto delen van je run met de hashtag #teamleaderheroesrun.  

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?