Neem deel aan allereerste virtual run in België en win mooie prijzen

De eerste editie van MyTrace schiet uit de startblokken in Gent van maandag 4 november tot donderdag 7 november.
Kan je deze dagen wel wat extra motivatie gebruiken om je loopschoenen aan te trekken? Dan kan het nieuwe concept van MyTrace je misschien wel helpen! 
MyTrace is een serie van virtual runs die je loopt of wandelt met de MyTrace app. Iedereen kan (gratis) deelnemen én mooie prijzen winnen. Het enige dat je moet doen, is de app installeren en tussen 4 en 7 november minstens 1 rondje (5 km) rond de Watersportbaan in Gent lopen. Je kiest zelf hoe snel je die 5 kilometer aflegt, want je hoeft zeker niet de snelste tijd neer te zetten om te kunnen winnen. 
Jouw loopprestatie verschijnt meteen op de App, waardoor je kans maakt om op het einde van de dag een prijs te winnen: van Decatlon-waardebonnen, vip-seats voor Cirque du Soleil tot een weekendje feesten op Ibiza met je vrienden of tickets voor Dimitri Vegas & Like Mike. Prijzen waarvoor velen wel een extra inspanning willen doen … Zet je liever toch een scherpe tijd neer? De beste lopers verdienen ook hun plaats op het zogenaamde leaderboard om hun beloning op te eisen. Ook voor studenten(clubs) voorziet de organisatie nog fijne extra’s. 
Rond de populaire Gentse looppiste wordt er heel wat randanimatie voorzien om de deelnemers te motiveren. Muziek, licht, pasta, massage, … MyTrace begeleidt je van start tot finish en verzorgt je graag nadien. 
De MyTrace app is binnenkort te downloaden via Google Play of de App Store. Meer info? Surf naar de website van MyTrace. 

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.