Nafi Thiam stelt nieuwe Tights van Nike voor

Nike lanceert bij het begin van dit nieuwe jaar een nieuwe collectie Zonal Strength Tights. En het doet daarbij onder meer een beroep op olympisch kampioene Nafi Thiam.

Nike spaarde kosten noch moeite voor de lancering van deze nieuwe collectie Zonal Strenght Tights. Nafi Thiam is maar een van de vier gezichten van de wereldwijde campagne (bekijk hier de fotoreeks). En de bijbehorende spectaculaire video (zie hierboven) werd bedacht en geregisseerd door de Britse zangeres en producer FKA Twigs.

Allemaal goed en wel, maar wat maakt deze Zonal Strenght Tights dan zo speciaal? Wel, elke inspanning vraagt om een andere ondersteuning van dit soort kledij. Met dat in het achterhoofd ontwierp de sportkledinggigant deze Tights. De compressiezones in deze Tights zitten rechtstreeks in de stof verweven waardoor alles beter op z’n plaats blijft zitten. Omdat er bijgevolg geen naden meer aan te pas komen, voelt het ook veel aangenamer. De Running Tights focussen zich op de quads, hamstrings en de kuiten (spieren die je tijdens het lopen activeert). De Strenght Tights focussen zich op de abdomale spieren, quads, hamstrings en bilspieren (voor tijdens een work-out in de fitness, bijvoorbeeld). Ze kosten 130 euro.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?