Na succesvolle eerste editie kan je op 27 augustus opnieuw proeven van wijn en gezelligheid op tweede editie Wine Walk & Run

Op zondag 27 augustus vindt de tweede editie van de Wine Walk & Run plaats. Een jaar na de succesvolle eerste editie, die met 2500 deelnemers volzet was, wordt in het Hagelandse Linden opnieuw de rode loper uitgerold voor wandelaars en lopers die graag proeven van wijn en gezelligheid.

De Wine Walk & Run is een uniek belevingsevenement waarbij een sportieve prestatie, genieten en gezelligheid hand in hand gaan. De wandelaars en lopers kiezen voor een parcours van 9 of 13, 5 km met onderweg drie of vijf degustatiestops.

Meteen na de start, in het centrum van Linden, trekken de deelnemers langs de wijnranken van Wijndomein Vandeurzen. Daarna volgt een prachtige tocht door holle wegen, langs prachtige vergezichten, tot op de top van de Chartreuzenberg en door het gelijknamige wijndomein. Verderop is er ook een degustatiestop aan het amfitheater in het Chartreuzenbos.

Bij de start krijgen de wandelaars een uniek eventglas mee dat ze op de verschillende degustatiestops kunnen laten vullen en op het einde mee naar huis mogen nemen als aandenken. De lopers krijgen hun uniek eventglas aan de finish, zodat ze de handen vrij hebben tijdens het lopen. Nagenieten kunnen de deelnemers aan de Wine Walk & Run, de gezelligste wandeling en looptocht van het jaar, na afloop ook nog in de gezellige pop-upbar bij wijndomein Vandeurzen.

“Het Hageland kent zo veel mooie plekjes. Wijndorp Linden is er een van”, zegt Theo Francken, burgemeester van Lubbeek, waarvan Linden een deelgemeente is. “Met deze Wine Walk & Run kunnen duizenden mensen kennismaken met deze verborgen parel. Wees welkom!”

PRAKTISCHE INFO WINE WALK & RUN

Programma zondag 27 augustus 2023:
• 9u – 10u: vrije start voor de lopers
• 10u – 14u: vrije start voor de wandelaars
• 17u: Sluiting van de finish

Start & finish:
Linden (Lubbeek)

Meer info & inschrijvingen:
www.winewalkandrun.be

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.