Na de After Work Party, nu ook de BDO After Work Run!

Meteen na het werk een rondje lopen met collega's en daarna in groep nog een glas drinken. Dat is het concept van de gloednieuwe BDO After Work Run Series, die op 24 september start in Brussel!

De BDO After Work Run Series heeft als doel heeft om zoveel mogelijk bedrijven en hun werknemers te motiveren om te sporten, in groep, meteen na het werk. Sportiviteit, groepsgeest en gezelligheid gaan hier hand in hand. De Series bestaat in 2015 en 2016 uit 5 manches, telkens op een donderdagavond, onmiddellijk na het werk. Het eerste event vindt op donderdag 24 september in Neder-Over-Heembeek (Brussel) plaats.

Over een parcours van +/-6 kilometer zullen duizenden getrainde en minder getrainde collega’s het beste van zichzelf geven en doen ze op een collectieve manier aan sport. Iedereen is welkom, van stagiaire tot CEO, van absolute beginneling tot gevestigde loper. “Door middel van collectieve trainingssessies en de medewerking van in-house coaching partner Energy Lab willen we bedrijven stimuleren tot het creëren van een gezonde, dynamische en uitdagende werkomgeving”, zegt Greg Broekmans van organisator Golazo sports.

De BDO After Work Run Series is feest. Na de inspanning volgt de ontspanning tijdens een sfeervolle After Work Run Party. Samen met Aper’eau, bekend van de betere grootstedelijke Apero feestjes, kan in een gezellige setting nagekaart worden met collega’s en zakenrelaties.

BDO WORDT TITLE PARTNER VAN DE AFTER WORK RUN SERIES

BDO wordt title partner van de volledige reeks evenementen. CEO BDO Belgium Hans Wilmots: “Het is onze ambitie om ondernemingen en ondernemers figuurlijk te laten bewegen. BDO begeleidt bedrijven om gezond te blijven en helpt ze om fitter te worden – met andere woorden ‘om klaar te zijn voor de toekomst’. BDO wenst deze boodschap met impact aan de buitenwereld te vertellen, en hiervoor bestaat er geen beter medium dan dat van de BDO After Work Run Series. Wij zijn trots dat wij onze naam aan dit nieuwe initiatief kunnen koppelen, want het geeft BDO de kans om zich als modern, jong, dynamisch en gemotiveerd team van 550 collega’s te profileren..”

De locaties en data van alle events worden binnenkort bekend gemaakt. “We zijn zeer blij met dit nieuwe partnership. Het laat ons toe om hoogwaardige events aan te bieden met een kwalitatieve service naar alle deelnemers”, zegt Greg Broekmans van Golazo sports.

“Enkel door gecontroleerd grenzen te verleggen en afgebakende uitdagingen aan te gaan, boekt een bedrijf op een gezonde manier vooruitgang. Dit is ‘ondernemen’. En BDO wil hiertoe een bron van inspiratie zijn. De BDO After Work Run Series zullen een positieve impact hebben op het groepsgevoel bij onszelf en bij de andere deelnemers. En bovendien geven ze ons de kans veel nieuwe mensen te leren kennen. Dit is fantastisch, want zoals wij het uitdrukken via ‘BDO – the relationship people!’ staan wij voor een loyale en duurzame band met onze (toekomstige) medewerkers en cliënten”, aldus Hans Wilmots, CEO BDO Belgium.

AFTER WORK RUN BRUSSEL – DONDERDAG 24 SEPTEMBER

De allereerste manche van de BDO After Work Run Series is in Neder-Over-Heembeek waar een groen parcours is uitgetekend in een prachtige en natuurlijke omgeving. Gelegen op amper 1 km van de Brusselse ring, vlakbij het bedrijventerreinen aan de Medialaan en het Diegemse industriepark, is dit de ideale locatie om de kick-off te geven van de After Work Run Series.

Programma After Work Run Brussel – donderdag 24 september

  • 17u: Opening Welcome Centre & Business Lounge
  • 18.30u: Start After Work Run 5 km
  • 18.50u: Finish eerste deelnemer
  • 19.30u: Finish laatste deelnemer
  • 19u: After Work Run Apéro

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?