Muziek en comedy: hét recept voor je leukste run!

Als sportieveling weet je dat een loopje met muziek zoveel leuker is. En met een vleugje humor erbij maal je de kilometers zo af! De ideale mix vind je in de Knaldrang Run: daarbij loop je samen met de crème de la crème van de Vlaamse muziek.

Op festivals of in concertzalen: we hebben allemaal onze Vlaamse muzikale helden al weleens of meermaals toegejuicht. Maar tijdens de Knaldrang Run moedigen zij jou aan! Deze run maakt deel uit van de NN GugaRuns: je neemt deel aan een virtuele looptocht van 5 of 10 kilometer. Vlaanderens bekendste stemmenimitator Guga Baúl is hierbij je persoonlijke audiogids. Hij kruipt in de huid van Vlaamse artiesten als Bart Peeters, Raymond van het Groenewoud of Tourist LeMC en dompelt je helemaal onder in hun muziekwereld.

Loop met MyTrace

Tijdens het lopen zelf heb je de MyTrace-app nodig. Die kun je downloaden in de App Store of op Google Play. Je GugaRun loop je vervolgens in de startwave die jij verkiest. Eens je op weg bent, voorziet Guga Baúl je naast audiocommentaar ook van live-updates over je gelopen afstand en je tussentijden.

Verdien je ticket dubbel terug

Je kan je inschrijven via www.gugarun.be voor slechts 6 euro. Naast je ticket krijg je ook tal van voordelen bij de GugaRun-partners Runner’s lab en Collect & Go. Je ontvangt 6 euro korting bij een minimumaankoop van 40 euro bij Runners’ lab en krijgt daarnaast 1 Collect & Go voucher ter waarde van 5,95 euro cadeau. Zo verdien je je inschrijvingsgeld dubbel terug.

Zet het de hele zomer op een lachen met Guga Baúl

De Knaldrang Run is niet de enige GugaRun: er zullen deze zomer in totaal vier NN GugaRuns georganiseerd worden. Guga neemt je ook mee naar het EK voetbal (Tous Ensemble Run), bezorgt je een onderonsje met de profs uit de Ronde van Frankrijk (Le Tour de Guga Run) en kruipt tot slot in de huid van onder andere Sergio Herman en Jani Kazaltzis in een run voor sportieve foodies en fashionista’s (Lifestyle Run). Deelnemen aan deze runs kan nog tot en met 30 september.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?