Mooie trailer maakt ons warm voor bijzondere estafettewedstrijd

Je moet als loopmerk tegenwoordig al met iets bijzonders uit de hoek komen als je wil opvallen. Bij Diadora hebben ze dat begrepen.

Diadora organiseert van 11 tot en met 19 februari een aparte estafetterun. Met bovenstaand filmpje probeert het Italiaanse kledingmerk er mensen voor warm te maken.

De start ligt in het Italiaanse Caerano di San Marco, waar het hoofdkwartier van Diadora ligt. Op 9 dagen tijd zullen de deelnemers een route van 1.495 kilometer afleggen. Het parcours loopt voor het grootste deel via de Middellandse Zee. Via steden als Marseille en Perpignan komen de lopers op 19 februari aan in Barcelona.

Er zal in de Spaanse grootstad geen winnaar gehuldigd worden, want de 80 deelnemers (die Diadora zelf selecteert) hebben als enige opdracht om een deel van het parcours te lopen met een rugzak waarin een paar Diadora-schoenen zitten. Als de tocht van de deelnemer eropzit, mag hij die schoenen uit de rugzak weggeven aan een willekeurig iemand. Vandaar de naam: Bright Delivery Relay Run.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?