Moeder der stratenlopen sluit eerste deel Fintro Running Tour af

Maandag staat één van de oudste én gezelligste massalopen van het land op het programma. The Fintro Classic in Tessenderlo is al aan zijn 34ste editie toe. De lopers zullen worden aangemoedigd door diverse muziekgroepjes en duizenden enthousiaste kermisgangers. Inschrijven is nog mogelijk!

The Fintro Classic is de achtste manche van de Fintro Running Tour, die 13 grote Belgische stadslopen groepeert. In totaal worden er maandagavond ongeveer 3000 lopers aan de start verwacht. Naast de 10 km pakt The Fintro Classic traditiegetrouw ook uit met een jogging over 4 km en speciaal voor kinderen tussen 4 en 12 jaar is er de Alpro Kids Run over 1 km. The Classic is bovendien de laatste grote loopafspraak vooraleer de grote vakantie echt van start gaat. Ideaal dus om nog één keer de benen te testen. De volgende afspraak is Fintro Dwars door Turnhout op 31 augustus.

PAK DE FLOSJ

Te oud voor de Alpro Kids Run, maar u wil toch het kind in u nog eens laten bovenkomen? Na het succes van vorig jaar pakt de organisatie opnieuw uit met ‘pak de flosj’! Het parcours in Tessenderlo loopt elk jaar langs de kermiskramen en wie kermis zegt, denkt meteen aan de ‘flosj’. Onder het motto ‘Pak de Flosj’ kunnen ook de lopers op het parcours opnieuw hun kans wagen. Wie de flosj te pakken krijgt, wint één van de 20 waardebonnen van 25 euro geschonken door winkeldorp Tessenderlo.

Het moge duidelijk zijn: The Fintro Classic is meer dan een gewone stratenloop, het is een echt loopfeest! Wie nog wil deelnemen, kan zich nog tot en met zondagavond 7 juli online inschrijven. Maandag ter plaatse inschrijven kan ook nog en dit vanaf 17u in de sporthal van het Gemeentelijk Sportpark in Tessenderlo.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?