Mizuno’s nieuwe Wave Inspire 17 compenseert overpronatie

Mizuno heeft de Wave Inspire 17 gelanceerd. Deze nieuwe hardloopschoen houdt je voet tijdens de afwikkeling in de juiste positie.

Veel hardlopers hebben in meer of mindere mate last van overpronatie. Hierbij kantelt de voet te veel naar binnen en kunnen klachten ontstaan. Voor deze lopers heeft Mizuno de nieuwe Wave Inspire 17 ontwikkeld.

De Wave Inspire 17 is een hardloopschoen met een ingenieuze constructie in de zool: een combinatie van MIZUNO WAVE en MIZUNO ENERZY. Dit geeft de schoen extra ondersteuning tegen overmatige pronatie. De voet blijft zo bij de afwikkeling tijdens je run in de juiste positie.

De bekende Wave-technologie in de hardloopschoenen van Mizuno geeft veel stabiliteit tijdens het landen en flinke veerkracht tijdens de afzet. Bij de Wave Inspire 17 is de Wave-constructie in de zool aangepast en aan de binnenzijde verhoogd en verstevigd voor de antipronatie-werking. Ga je trainen voor langere afstanden of zelfs de marathon, dan is dit een perfecte schoen. Met goede ondersteuning en een perfecte bounce.

15% VEEKRACHTIGER EN 17% ZACHTER

Onder de Wave-constructie in de zool is het nieuwe Mizuno Enerzy-materiaal geplaatst, dat 15% veerkrachtiger en 17% zachter is. Het zit onder de middenvoet voor een superieur comfort en soepele afwikkeling. Het bovenwerk van de schoen bestaat uit AIRmesh-materiaal met een groot ademend vermogen. De stevige ‘support mesh panels’ rond de wreef zorgen voor meer stabiliteit en houvast tijdens de afwikkeling van de voet.

Mizuno R&D levert met de Wave Inspire 17 een formidabele antipronatie-schoen af. De lichte, dynamische schoen biedt de perfecte ondersteuning voor een juiste looppas. De schoen is voorzien van de laatste technologieën op het gebied van demping, veerkracht, energieteruggave, comfort, afwikkeling, gewicht, slijtvastheid en stabiliteit. Zo geniet je van eindeloos veel hardloopplezier, ook als je last hebt van overpronatie.

DIVERSE KLEUREN

De Mizuno Wave Inspire 17 is verkrijgbaar bij runningspeciaalzaken en webshops in een vrouwen- en mannenuitvoering en dit in diverse kleuren. De consumentenadviesprijs bedraagt 144,95 euro.

Mizuno is een internationaal sportmerk opgericht in 1906 in het Japanse Osaka. Het is uitgegroeid tot wereldwijde speler op het gebied van functionele sporten.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?