Mizuno helpt je in conditie te blijven!

Sportmerk Mizuno introduceert de Wave Rider 23. Deze allround comfortabele hardloopschoen is de perfecte bondgenoot om lekker in beweging te blijven in deze tijden!

Het is belangrijk om in deze tijd voldoende te blijven sporten en bewegen. Ga dus lekker lopen (in je eentje of met één vriend of gezinslid) en gebruik de coronaperiode om rustig te sporten en je conditie te onderhouden (maar hou het gezond en veilig!). Sportmerk Mizuno introduceert daarvoor de Wave Rider 23: een lichtgewicht hardloopschoen voor de allround loper, geschikt voor zowel rustige duurlopen als snelle intervaltrainingen.

Focus op progressie en comfort
* De iconische Wave-plaat werkt als een springveer, die zorgt voor maximale voorwaartse energieteruggave.
* Dankzij de U4ic tussenzool voelt iedere landing zacht aan en de U4icX-vering in de hiel zorgt ook daar voor extra demping.
* Intercool-technologie houdt warmte- en vochtopbouw in de schoen tegen, waardoor de Wave Rider 23 je voeten koel houdt.
* Het SmoothRide-ontwerp in de buitenzool maakt dat je een constant tempo kunt aanhouden zonder versnelling of vertraging te voelen in de afwikkeling van je voet. Hardlopen over de verharde weg voelt zacht en soepel, maar ook in het bos is de schoen stabiel en comfortabel. Best of both worlds!
* Ademend mesh aan de bovenzijde zorgt voor een optimaal aansluitende pasvorm dankzij Dynamotion Fit. Je voet en de schoen worden één, waardoor je goed afwikkelt en een perfecte grip houdt.

Verkoopinformatie
De Mizuno Wave Rider 23 is verkrijgbaar in loopspeciaalzaken en webshops in een dames- en herenuitvoering. De prijs bedraagt 149,95 euro. Ga voor meer informatie naar www.mizuno.com.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.