Militair Kamp van Lombardsijde locatie voor Neptunus Run

Het militair Kamp van Lombardsijde wordt het strijdtoneel van de Neptunus Run in Nieuwpoort op 27 oktober. Ondertussen schreven ruim 1.700 lopers zich in voor deze loodzware survivalrun over 10 km.

Het Kamp van Lombardsijde ligt naast de IJzermonding en is de thuis van het 14de regiment Luchtdoelartillerie. Het domein heeft alles om een uitdagend parcours uit te tekenen: sportterreinen, een landingsbaan, duinen en natuurlijk het strand. Wie na 10 km finisht is Neptunus, God van de Zee.

De Neptunus Run kadert in de STIHL Spartacus Series, de verzameling van de meest spectaculaire survival runs van ons land. Eerder dit jaar overwonnen 5.000 lopers de Spartacus Run in Boom en de Race Against Nature in Averbode.

“Met de Neptunus Run hebben we er een loodzwaar evenement bij. En ook de weersomstandigheden kunnen flink tegenzitten. Dat alles maakt dat de Neptunus Run perfect binnen onze STIHL Spartacus Series past”, zegt Greg Broekmans van organisator Golazo sports. “Met het Kwartier ‘Kamp van Lombardsijde’ hebben we ook de gedroomde locatie voor dit evenement. Onze deelnemers gaan zwaar onder de indruk zijn van de unieke locatie tussen de Noordzee en de IJzermonding.”

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?