Met Odlo loop je er warmpjes bij

Is je loopkleerkast al klaar voor de winter? Odlo heeft met Evolution Blackcomb Warm een nieuwe ondergoedcollectie voor wie ook op de koudste dagen op pad wil gaan.

Naadloos geïntegreerde functionele zones zorgen dankzij de geribbelde structuur voor extra warmte op strategische plaatsen. De eveneens naadloos gebreide meshstructuur op de rug, onder de oksels, aan de binnenzijde van de ellebogen, knieën en het zitvlak zorgt voor een optimale ventilatie. De stof voelt lekker zacht en warm aan en stretcht goed mee.

De nieuwe tailleband van de Evolution-lijn, met vooraan een lagere en achteraan een hogereuitsnijding, garandeert een prima pasvorm. Het shirt, dat vrij lang uitvalt voor een optimale aansluiting met andere kledij, is verkrijgbaar in een crew neck-uitvoering en met een Facemask voor écht gure weersomstandigheden.

Evolution Blackcomb Warm is niet alleen een functionele, maar tegelijk ook een stijlvolle ondergoedlijn met de moderne camouflage- en geraffineerde all-over dierenjacquard print. Odlo bouwt ook verder aan zijn duurzaam imago met de integratie van de eigen Greentec-technologie, waardoor 38% gerecycleerd polyester werd gebruikt.

Het Blackcomb Evolution Warm Shirt kost 99,95 euro, de Blackcomb Evolution Warm Pants 79,95 euro. Vrouwen kunnen kiezen uit lila-, roze- en bordeaux-melange, mannen hebben de keuze uit blauw-, oranje- en khaki-melange.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?