Meet je activiteit met de Polar FA20

Met de FA20 lanceert Polar een activity computer voor mensen die hun dagelijkse activiteit willen meten of die fysiek actiever willen zijn door te bewegen aan een lage intensiteit, zoals wandelen of joggen.

De Polar FA20 meet je lichaamsbeweging 24/7 aan de pols. (foto Polar)
De Polar FA20 is geen hartslagmeter met borstband, maar een activity computer die dankzij een ingebouwde beweegsensor 24/7 je lichaamsbeweging meet aan de pols.

De FA20 doet dit door je stapbewegingen om te zetten naar digitale data en die te combineren met gebruikersinformatie zoals leeftijd, geslacht, lengte en gewicht. Vervolgens zet de fitness?]berekening deze gegevens om in actieve tijd, calorieverbruik, actieve stappen en afgelegde afstand. De gebruiker kan in de oefenfile aflezen wat zijn/haar inspanningen opleveren.

Het is algemeen erkend dat men elke dag minimaal 30 minuten aan een gemiddelde intensiteit actief zou moeten zijn om overgewicht, hart?] en vaatziekten en een te hoge bloeddruk tegen te gaan.

Een duidelijke grafische weergave informeert de gebruiker continu over hoeveel minuten hij/zij die dag actief geweest is. Zo zet de FA20 de gebruiker aan tot een gezonde en actieve levenstijl.

?gNiet iedereen met interesse voor zijn algemene fitheid heeft tijd of zin om een gestructureerd trainingsplan te volgen?h, aldus Hilde Verstappen van Polar Electro Belgium. ?gDagelijks bewegen heeft echter altijd een positief effect op de gezondheid, dus door de dagelijkse activiteit continu te registreren kunnen we mensen helpen voldoende actief te zijn en hen de nodige motivatie en richtlijnen geven om hun fitness doelen te bereiken.?h

De Polar FA20 is verkrijgbaar in zwart en wit en wordt als een horloge om de pols gedragen. De richtprijs is 99,90 euro.

Ga voor meer informatie over de Polar FA20 Activity Computer naar www.polarbelgium.be.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?