Meer snelheid door meer stabiliteit: dit is de nieuwe Mizuno Wave Horizon

Ben je op zoek naar een ondersteunende loopschoen die je een 'bouncy' run laat ervaren? Dan is de nieuwe Mizuno Wave Horizon 6 misschien wel iets voor jou. De stabiliteit die de schoen van afzet tot voetafwikkeling biedt is een grote troef van deze nieuwkomer. Tegelijkertijd ervaar je een bijzonder zwevend gevoel met een boost aan energieteruggave.

De Mizuno Wave Horizon 6 is speciaal ontwikkeld voor lopers met overpronatie. De rubberen zijwanden zijn strategisch geplaatst om te voorkomen dat de voet overproneert (naar binnen kantelt). De combinatie van MIZUNO ENERZY CORE en MIZUNO WAVE maakt de Horizon 6 zeer stabiel zonder in te leveren aan demping. Het resultaat is extra ondersteuning en meer snelheid. De heel drop is 8 mm, zodat je wat gemakkelijker op de voorvoet landt.

Innovatieve asymmetrische constructie

De Wave-technologie biedt stabiliteit en ondersteuning dankzij een innovatieve asymmetrische constructie van MIZUNO ENERZY FOAM en U4ic in de tussenzool. De krachten die tijdens de landing op je voeten komen, worden hierdoor maximaal geabsorbeerd. Tegelijkertijd krijg je veel energie terug voor extra snelheid. Het X10 koolstofrubber in de buitenzool is erg slijtvast en biedt meer grip bij de hiel.

Het glad geweven stretchmateriaal van het bovenwerk heeft een uitstekend ademend vermogen en zorgt voor een comfortabele pasvorm. Het omsluit de voet en is op strategische plaatsen verstevigd voor meer structuur en ondersteuning. De Premium Insock, een uitneembare binnenzool, zorgt voor comfort en extra demping.

De Mizuno Wave Horizon 6 is verkrijgbaar bij loopspeciaalzaken en webshops in een dames- en herenuitvoering voor een adviesprijs van € 169,95. Ga voor meer informatie naar www.mizuno.com.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?