Maximale energieteruggave met Mizuno Wave Rider 24

De nieuwste schoen van Mizuno maakt gebruik van de revolutionaire MIZUNO Enerzy-technologie voor een responsievere demping en een hogere energieteruggave.
Eerder schreven we al over Mizuno’s nieuwste technologie: de MIZUNO Enerzy. Die biedt een energieteruggave van 56% en is daarmee het materiaal met de hoogste energieteruggave ooit. Nu wordt deze technologie aangeboden in de nieuwste uitgave van de Wave Rider. Enerzy is verwerkt in de hak en onder de Wave Plate en zorgt voor een zachtere en responsievere demping. Het zou werken als een soort stuiterbal en resulteren in een erg hoge energieteruggave. 
Verschillende trainingstypes, verschillende ondergronden
Naast MIZUNO Enerzy is de Wave Rider 24 uitgerust met Wave-technologie, SmoothRide, Dynamotion Fit en Intercool-technologie. De combinatie van deze eigenschappen biedt maximale voorwaartse energieteruggave, stabiliteit en comfort. De lichte loopschoen is geschikt is voor zowel duurlopen als snelle intervaltrainingen en draag je zowel op verharde wegen als bospaden. 
De Wave Rider 24 heeft met de constructie van de tong een goede pasvorm om de middenvoet, terwijl de verdikking bij de instap in de hak ook de hiel mooi omsluit. De Intercool-technologie vermijdt warmte- en vochtopbouw in de schoen, waardoor je voeten koel blijven. Als laatste is er nog het SmoothRide-ontwerp in de buitenzool, waarmee je makkelijk een constant tempo kan aanhouden.

Adviesprijs: 149,95 euro
Verkrijgbaar in de betere loopspeciaalzaak en op de website van Mizuno.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?