Marketingjongens gaan stevig de mist in bij deze affiche voor loopwedstrijd

Een affiche van een loopwedstrijd gaat de wereld rond. Helaas niet om goede redenen.

Zondag staat de Hiranandani Powai Run op de kalender. Aangezien die wedstrijd plaatsvindt in Mumbai, is de kans klein dat je er aan de start verschijnt. Maar toch trekt het evenement onze aandacht, met dank aan de opmerkelijke affiche.

In ons land zagen we in 2017 affiches opduiken van Pommeline (je al dan niet bekend van Temptation Island), die zonder al te veel kledij reclame maakte voor een goksite. Een duidelijke link was er niet meteen, en hetzelfde kunnen we zeggen van de dame die – nog geeneens in loopoutfit of loophouding – poseert op de affiche van de Hiranandani Powai Run in Mumbai. Een plaatselijke comedian schetste op Twitter hoe het er bij de productie van die affiche aan toe moet zijn gegaan (zie hieronder).

De vrouw op de foto is trouwens Elsa Pataky, en het beeld werd niet speciaal voor de loopwedstrijd gemaakt. Het dateert van een campagne voor Gioseppo. En toeval of niet, maar dat merk is een van de hoofdsponsors van de Hiranandani Powai Run. De kans is dan ook niet onbestaande dat de organisatoren van het event dat beeld gemakkelijkheidshalve gewoon geleend hebben voor eigen gebruik.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?