Marinier die jongetje opwacht is een hit

Marinier Myles Kerr heeft de Jeff Drenth Memorial 5K dan misschien verloren, maar hij won wel het hart van velen door een jong lopertje te motiveren en te begeleiden tot aan de meet.

Myles Kerr liep vorig weekend samen met zijn collega-mariniers in uniform een wedstrijd over 5 km in Charlevoix, in de Amerikaanse staat Michigan. De bedoeling was om er een onderlinge strijd van te maken en groot was de verbazing toen bleek dat de anders zo fanatieke Kerr als enige van de groep nog niet over de meet gelopen was.

Toen de andere mariniers wilden teruglopen om hem te zoeken, zagen ze Kerr uitendelijk toch de finish naderen in het gezelschap van een jongetje. De 9-jarige Boden Fuchs was onderweg zijn gezelschap kwijtgeraakt. Toen Kerr hem had opgemerkt vroeg hij of hij samen met hem verder wilde lopen en zo geschiedde…

Kerr finishte uiteindelijk als laatste van zijn groep in 35:43, vijf seconden na Boden. Hij had het wedstrijdje met zijn collega-mariniers dan misschien wel verloren, maar ondertussen wel het hart van velen gewonnen. De foto is een echte hit geworden op Facebook met ondertussen al meer dan 225.000 likes en 53.000 shares.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?