MarathonMan van plaats 30.000 naar … ?

MarathonMan Stefaan Engels start zondag samen samen met een delegatie van ABC-groep als allerlaatste aan de Antwerp 10 Miles. Engels zal proberen om zoveel mogelijk deelnemers voorbij te steken.

Marathonloper Engels begeleidt de werknemers van het IT-consultancybedrijf ABC-Groep uit Ekeren in hun voorbereiding voor de 5 km en de 10 miles. Elke deelnemer kreeg een loopschema op maat, inclusief een inspirerende peptalk.

Samen met ABC-Groep loopt Stefaan Engels onder ‘ITmoov’, een concept van ABC-Groep waarin de ABC-bedrijfsfilosofie en de paralellen met de sport praktisch worden uitgewerkt. Jaarlijks organiseert ABC-Groep verschillende activiteiten voor klanten en medewerkers, die het overgiet met een sportief sausje. De Antwerp 10 miles is hét jaarlijkse loop-hoogtepunt van ITmoov.

365 marathons op 365 dagen Stefaan Engels, beter bekend als ‘De Marathonman’, geniet van het leven en is een fervent sporter die zijn boodschap met iedereen wil delen. Hij is continu op zoek naar nieuwe ideeën en campagnes om mensen aan het bewegen te krijgen. Hij gooit zijn eigen lichaam in de strijd.

In 2008 nam Stefaan deel aan 20 hele triatlons, goed voor een vermelding in het Guinness Book of Records. 2010 werd zijn recordjaar: 365 marathons op één jaar. Tijdens deze Feel Good Tour liep hij meer dan 15.400km, viel 15kg af, versleet 25 paar schoen en mobiliseerde duizenden sportievelingen om met hem mee te lopen.

ITmoov sponsort Stefaan en doet beroep op zijn ervaring om de ABC-medewerkers te begeleiden tijdens de loopevenementen. De Marathonman-activiteiten worden actief gepromoot om zo veel mogelijk mensen aan te zetten tot sporten.

 

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?