Marathon Rotterdam populairder dan ooit

De ABN AMRO Marathon Rotterdam, het vlaggenschip van het deze week boven de doopvont gehouden Golazo sports Nederland, is twee maanden voor de start al volledig uitverkocht. Dat wil zeggen: 13.500 inschrijvingen!

Ruim zeven weken voor de start van de 34ste ABN AMRO Marathon Rotterdam op zondag 13 april is de limiet van het aantal lopers al bereikt. De inschrijving is vrijdag gesloten bij een recordaantal van 13.500 inschrijvingen. Eerder al waren de 11.000 startnummers voor de 10 kilometer Loop uitverkocht.

De mooiste marathon van Nederland is populairder dan ooit. In Nederland én ver daarbuiten. Liefst 3000 lopers uit 74 landen (ook een record) hebben zich ingeschreven voor het evenement. Ze willen net als de andere deelnemers de unieke marathonsfeer van de bruisende Coolsingel proeven.

Internationale blikvanger op de ABN AMRO Marathon Rotterdam, die van de IAAF het prestigieuze IAAF Gold Label kreeg, is Eliud Kipchoge. De Keniaan staat zesde op de wereldranglijst aller tijden met een persoonlijk record van 2.04.05.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.