Marathon pakt uit met singlescafé

De liefde van je leven ontmoeten tijdens een loopwedstrijd, dat kan altijd gebeuren. De organisatie van een marathon probeert het geluk een duwtje in de rug te geven.

Op 21 mei staat in Nederland de Leiden Marathon op het programma. Die wedstrijd in de provincie Zuid-Holland pakt uit met een opmerkelijk initiatief, want sommige deelnemers zullen terechtkunnen in een singlescafé. Op die plaats kunnen lopers zonder partner zich voorbereiden op de race. Daar kunnen ze ook hun rugzak of sporttas achterlaten.

Na afloop van de wedstrijd is het singlescafé ook open. De organisatie wil zo vooral het sociaal contact tussen de deelnemers bevorderen. En idealiter vloeit er een nieuwe relatie uit voort. De locatie waar je moet zijn, is La Bastille aan Burgsteeg 14.

Wie wil deelnemen aan de race in Nederland, moet er wel de nodige kilometers voor afleggen. Vanuit Brussel is de afstand tot Leiden 200 kilometer. Dichter bij huis vindt op dezelfde dag de Stadsloop De Gentenaar plaats. De inschrijvingen voor die wedstrijd van de Running Tour openen weldra.  

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?