Marathon lopen & bingewatchen tegelijk (video)

De populaire tv-reeks Game of Thrones is ondertussen toe aan jaargang 7. In een land was de promotie voor het nieuwe seizoen best opmerkelijk.

Wanneer een nieuw seizoen van een bekende tv-reeks gelanceerd worden, zie je wel vaker dat de fans een marathon organiseren. Als in: alle voorafgaande seizoenen worden in één ruk door bekeken, kwestie van alles even op te frissen voor de nieuwe afleveringen eraan komen. Bij Game of Thrones is dat uiteraard niet anders.

Televisiemaatschappij Sky en reclamebureau M&C dachten voor de lancering van het zevende seizoen in Italië: wat als we er nu eens een échte marathon van maken? Wat ook gebeurde. De bedenkers nodigden lopers uit die de eerste zes seizoenen van de populaire reeks konden bekijken … terwijl ze achter een truck liepen. Aan de achterzijde van die truck was een groot scherm bevestigd.

De deelnemers begonnen in Rome en eindigden in Milaan. Onderweg legden ze zo’n 550 kilometer af en zagen ze 55 uur en 28 minuten Game of Thrones-afleveringen. De onderneming bestond voor alle duidelijkheid wel uit meerdere etappes. Bij aankomst in Milaan kregen de lopers in première het begin van het zevende seizoen te zien.

Bekijk de korte samenvatting in de video hierboven.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?