Major City Run Series, virtuele looptocht door 4 wereldsteden

Beeld je in dat je door de straten van New York, Rio, Hong Kong of Sydney loopt. Langs historische bezienswaardigheden en prachtige landschappen, met een lokale gids die je alles haarfijn uitlegt. Dat kan nu, zonder het vliegtuig in te stappen, met de Major City Run Series!

De virtuele Major City Runs nemen je mee op een interactieve, avontuurlijke en competitieve looptocht van 5, 10 of 21,1 km (halve marathon) door de mooiste steden ter wereld. Van het bruisende Hong Kong en zonnige Sydney tot de feestelijke straten en stranden van Rio de Janeiro en tussen de wolkenkrabbers in New York.

Het enige wat je moet doen is op het platform van Let’s Move een startbewijs voor je virtuele run aanschaffen en de MyTrace-app downloaden op je smartphone. Deze revolutionaire loop-app biedt een uitgebreide en informatieve audiogids die je door de stad leidt alsof je er echt bent. Een ‘local’ geeft uitleg over alle bezienswaardigheden en hotspots. Laat je fantasie het plaatje vervolledigen.

Bovenop de audiogids bootst een breed scala aan geluidseffecten de levendige straten van de stad na, waardoor er nog een extra laag wordt toegevoegd aan je Virtual Major City Run-ervaring. Ook een streepje muziek draagt bij aan de ‘experience’. Bij elke stad hoort een unieke toepasselijke Spotify-lijst.

SAMEN MET JE VRIENDEN

Starten doe je waar je maar wil: aan je eigen voordeur, in het park om de hoek, op de lokale atletiekpiste, op de loopband in je garage, … Je start in een wave naar keuze en neemt het op tegen honderden andere deelnemers. Je kunt ook samen met je vrienden aan de race beginnen, want (virtueel) samen lopen is altijd leuker. Onderweg ontvang je geregeld updates over je positie in de wave. 

Zit je race door New York, Hong Kong, Rio of Sydney erop? Dan kun je een selfie maken met je unieke virtuele medaille en je prestatie delen via sociale media. En dan hop … zonder het vliegtuig te nemen op naar de volgende wereldstad! 

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?