Lopers en fietsers welkom op Run2Bike

Wallonie Expo in Marche-en-Famenne is komend weekend de thuishaven van Run2Bike. Deze beurs richt zich op recreatieve lopers en fietsers.

Run2Bike profileert zich als een innoverende beurs voor standhouders en bezoekers die met de fiets, de mountainbike of gewoon al lopend hun vrije tijd laten rijmen met ‘actief zijn’.

Zondagsjoggers, wandelaars, marathonlopers, triatleten, maar ook ervaren en minder ervaren fietsers en mountainbikers kunnen op Run2Bike de laatste nieuwe mountainbike- en fietsmodellen ontdekken, bijhorende accessoires en producten, maar ook de nieuwste loopschoenen bewonderen.

Bezoekers van de beurs kunnen ook actief bezig zijn. Op zaterdag 3 november krijgen mountainbikers en fietsers de kans om de omgeving op een ‘andere’ manier te ontdekken. Zij kunnen dan gratis het uitgestippeld parcours volgen dat bij het WEX vertrekt. Op 4 november zal het WEX dan weer het vertrekpunt zijn van de 1ste editie van de 20km door de Ardennen: een loopwedstrijd met een verstedelijkt parcours dat even toegankelijk is als boeiend.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?