Lopen, … maar eerst zwemmen en fietsen!

Hou je niet alleen van lopen, maar zwem en fiets je ook graag? Verleg dan je sportieve grenzen op de ABK bank Antwerp Triatlon op 17 mei, de perfecte wedstrijd om als loper je eerste triatlonstappen te zetten!

De ABK bank Antwerp Triatlon heeft op zondag 17 mei voor elk wat wils in petto. De 1/8 triatlon (500 m zwemmen, 20 km fietsen en 5 km lopen) is ideaal als je als loper voor de eerste keer op een laagdrempelige manier aan een triatlonwedstrijd wil deelnemen. De 1/4 triatlon (1.000 m zwemmen, 40 km fietsen en 10 km lopen) is er voor sportievelingen met al enige triatlonervaring.

Hou je het liever bij lopen alleen, maar wil je je toch laten onderdompelen in de unieke triatlonsfeer? Zoek dan een zwemmer en fietser bijeen, want je kan ook met een aflossingsteam van drie personen deelnemen aan de 1/4 triatlon! Elk teamlid neemt dan één onderdeel voor zijn/haar rekening.

Zowel de 1/8 triatlon (start om 11u) als de 1/4 triatlon (start om 13u) zijn stayerwedstrijden, dwz dat er tijdens het fietsen in het wiel gereden mag worden. Meer info over deze wedstrijd en de inschrijvingen vind je via onderstaande link!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?