Loopster oogst veel lof door deze foto te delen

Regelmatig delen we een volgtip voor sociale media. Vandaag laten we je kennismaken met Allie Kieffer.

Allie Kieffer is een 30-jarige loopster uit de VS. Niet de eerste de beste, want tijdens de voorbije marathon van New York finishte ze op de 5de plek met een tijd van 2u29′.

Kieffer is niet alleen populair dankzij haar prestaties op loopschoenen, ook voor de manier waarop ze in het leven staat. Eerder dit jaar schreef ze in Self Magazine nog een inspirerend artikel over hoe ze met haar lichaam omgaat. Daarover postte ze deze week ook een bericht op Instagram met bovenstaande afbeelding.

De Amerikaanse loopster schreef daarbij: “Zelfde meisje, ander perspectief. Als ik op Instagram die perfecte lichamen zie, ben ik minder tevreden over mijn eigen lijf. Maar sociale media kunnen misleidend zijn, wat deze foto’s bewijzen. Waarom beoordelen we andere mensen en onszelf op basis van het uiterlijk? We zijn zoveel meer dan kleine, perfecte foto’s.”

Het duurde niet lang vooraleer er een stortvloed positieve reacties kwam op deze post. Hieronder zie je hem volledig en kan je dus ook zelf door de reacties scrollen.

Het doet ook denken aan de foto die Dorothy Beal ongeveer een jaar geleden deelde.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?