Loopschoen: opwarmen voor gebruik!

Bij aankoop van een paar Reebok RealFlex U-Form+ schoenen krijg je gratis een haardroger. Niet zomaar, want je moet de schoenen er eerst mee opwarmen voor een optimale pasvorm.

Reebok maakte al schoenen op maat voor topatleten, en met U-Form+ kan het dat nu ook voor iedereen. De Reebok RealFlex U-Form+ met ‘heat-to-fit’ technologie geeft een persoonlijke pasvorm in slechts enkele minuten.

Voor gebruik moet je de schoen eerst twee minuten opwarmen tot 200°C met een haardroger vanop 10 cm afstand. Het zwarte U-Form logo op de achterkant van de schoen zal felrood kleuren. Om de schoen te vormen naar de contouren van de voet moet je hem vervolgens aantrekken, stevig vaststrikken en twee minuten laten afkoelen.

Het U-Form+ materiaal zit binnenin de schoen. Het begint bij de midvoet en loopt door rondom de hiel. Het materiaal is verbonden aan het vetersysteem waardoor het goed rond je voet blijft zitten zodra je je veters strikt. Het U-Form+ materiaal kan zo vaak als nodig verwarmd en vervormd worden en verliest zijn werking niet naarmate dit vaker gebeurt.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.