Loop vanaf dit weekend de Warmathon voor Music for Life!

Komend weekend gaat de Warmste Week van Music for Life van start. Van zaterdag tot en met woensdag kan je in de vijf provinciehoofdsteden lopen voor het goede doel op de Warmathon!

De Warmathon is een recreatief loopevenement tijdens De Warmste Week. Je kan op 19, 20, 21, 22 of 23 december rondjes gaan lopen in de vijf Vlaamse provinciehoofdsteden. Hoe meer lopers per stad, hoe meer geld voor alle goede doelen van Music for Life. Dit jaar hebben meer dan 1000 vzw’s zich geregistreerd.

In de vijf steden is een parcours uitgetekend van ongeveer 2,5 km. Je loopt op eigen tempo zoveel toeren als je wil. De stad die het meeste rondjes loopt, mag zich De Warmste Stad van Vlaanderen noemen en krijgt 25.000 euro extra, met steun van Hello Bank!.

Vijf meters en peters hopen Vlaanderen te laten warmlopen voor het goede doel. Lieven van Gils loopt op kop in Leuven (19/12), Hanne Decoutere in Hasselt (20/12), Maaike Cafmeyer in Brugge (21/12), Lieve Blancquaert in Gent (22/12) en Cath Luyten in Antwerpen (23/12).

Inschrijven kan nog steeds door hieronder de link van jouw stad te kiezen. Voor 12 euro krijg je een startnummer. 10 euro gaat rechtstreeks naar de goede doelen, 2 euro is voor je verzekering.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?