Loop samen met Gella mee in de Energizer Night Run!

Op zestien september wordt de alleerste Energizer Night Run op Belgische bodem gelopen. Loop mee met Gella Vandecaveye!

Binnen (precies) één maand wordt in Antwerpen de allereerste Energizer Night Run op Belgische bodem georganiseerd. Het principe is eenvoudig: na zonsondergang wordt het startsein gegeven voor het 9 km lange en pikdonkere parcours, dat de deelnemers met een Energizer headlight moeten afleggen. Ex-judoka Gella Vandecaveye heeft het parcours alvast verkend, want op 16 september zal zij deelnemers een hart onder de riem steken… door met hen mee te lopen.

In volledige loopoutfit en met een Energizer headlight op het hoofd, stond Gella vol verwachting klaar om het parcours te verkennen. Zelf had ze nog nooit in het donker gelopen, maar het zal zeker niet haar laatste keer zijn.

Gella: “Het 9 kilometer lange parcours is zeer vlak wat het toegankelijk maakt voor iedereen. De paadjes lopen langs de vijvers door het bos en het feit dat je in het donker loopt geeft extra adrenaline. Het zal zeker en vast sfeervol worden met al die dansende lampjes!”

Bekijk HIER het verslag van Gella haar verkenning!

Bekijk HIER het volledige parcours!

Exact één maand voor het evenement zijn er al 1300 deelnemers ingeschreven. Wie graag meeloopt, schrijft zich best zo snel mogelijk in. Er kunnen immers maximaal 3.000 lopers deelnemen aan deze unieke loop. Schrijf je nu HIER in.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?