Loop over 11 weken 11 km op 11/11 en win!

Loop op 11 november zelf 11 km op een plaats en tijdstip naar keuze, en misschien win jij wel een van de 11 prijzenpakketten. Om deze uitdaging niet onvoorbereid aan te gaan, stoomt Paul Van Den Bosch je vanaf begin september in 11 weken klaar. Je training begint nu!

Wat kan je beter doen op Wapenstilstanddag dan een flink eind lopen? Niets, toch? Daarom lanceren we op woensdag 11 november de running.be 11K! Loop zelf 11 km op een plaats en tijdstip naar keuze, post het bewijs op onze Twitter– of Facebook-pagina en misschien win jij wel een van de 11 prijzenpakketten. Om deze uitdaging niet onvoorbereid aan te gaan, stoomt Paul Van Den Bosch je vanaf begin september in 11 weken klaar!

VOOR BEGINNERS & ERVAREN LOPERS

Paul Van Den Bosch stelde twee 11K-schema’s op, voor lopers met minder of al wat meer ervaring. “Om aan het beginnersschema te beginnen moet je gemakkelijk drie looptrainingen per week kunnen uitvoeren in een rustig tempo. Een tweede voorwaarde is dat je zonder problemen ononderbroken 40 minuten rustig loopt”, zegt de coach van Energy Lab.

Voor wie aan het schema voor meer ervaren lopers wil beginnen, zijn er drie voorwaarden. Van Den Bosch: “Ten eerste voer je gemakkelijk vier trainingen per week uit. Daarnaast neem je regelmatig ritmeveranderingen op in je trainingen én loop je al zonder problemen ononderbroken een uur in een rustig tempo.”

Zo sleep je een van de 11 running.be-prijzenpakketten in de wacht:
1. Loop op 11 november 2015 11 km, op een plaats en een tijdstip naar keuze.
2. Post het bewijs (een screenshot van je gegevens op de Start 2 Run app, Strava, Runkeeper, Garmin Connect …) op onze Facebook/Twitter-pagina met de vermelding #runningbe11k.
3. Wij maken de elf winnaars op 12 november bekend op www.running.be en op onze Facebook- en Twitterpagina!

Je vindt het 11 wekenschema voor beginners en gevorderden in het septembernummer van running.be magazine, nu in de winkel. Of lees het artikel apart op Blendle, via onderstaande link!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?