Loop of wandel virtueel door Gent, Spa en Mechelen!

Citytrippen is in deze moeilijke coronatijden jammer genoeg niet mogelijk, maar virtuele loop- of wandeltochten in enkele van de mooiste steden van ons land kunnen wel dankzij Keep Moving. Tot en met 2 april kan je virtueel Gent, Spa en Mechelen doorkruisen... en tegelijk de zorgverleners een hart onder de riem steken.

Zaterdag 28 maart: Lampiris Crêtes de Spa. Zondag 29 maart: Sofico Gent Marathon en Alpro Urban Walk Mechelen. Duizenden lopers en wandelaars hadden maandenlang naar deze events toegeleefd, maar zullen door de coronacrisis helaas nog een tijdje van dergelijke sportieve massabijeenkomsten verstoken blijven.

Keep Moving is het virtuele alternatief voor al deze uitgestelde of afgelaste evenementen. In de week dat de ‘echte’ events hadden moeten plaatsvinden, kan je via dit bewegingsplatform van Golazo virtueel aan deze events deelnemen en dit volledig gratis.

Virtueel als in: je loopt of wandelt de kilometers van het event in de omgeving van je woonplaats (je doet dit uiteraard binnen de geldende richtlijnen van de overheid) of op je loopband, registreert alles met je activity tracker en connecteert met Keep Moving. Het is niet nodig om de volledige afstand in één keer af te leggen. Je krijgt een week de tijd voor je ‘challenge’. Elke succesvol afgeronde challenge wordt beloond met een virtuele medaille, die je via social media kan schenken aan (iemand uit) de zorgsector

Keep Moving is vandaag/vrijdag zijn tweede week ingegaan. De komende 7 dagen kan je virtueel deelnemen aan de Sofico Gent Marathon (5, 11, 21 of 42 km), de Lampiris Crêtes de Spa (10, 21, 33 of 55 km) en/of de Alpro Urban Walk Mechelen (10 km). Keep Moving heeft al meer dan 7500 registreerde sportievelingen die een uitdaging niet uit de weg willen gaan.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?