Loop mee voor mensen met een handicap in het Zuiden!

Wil je niet alleen voor je eigen gezondheid lopen, maar ook voor mensen met een handicap in het Zuiden? Doe dan mee aan een evenement naar keuze in het witte shirt en met de blauwe veters van Handicap International!

Om daadwerkelijk iets te veranderen aan het leven van mensen met een beperking in het Zuiden, kan je meelopen met het We Repair Lives team en zo de revalidatieprojecten van Handicap International steunen. Je kiest zelf welke wedstrijden je meeloopt (DVV Antwerp 10 Miles20 km door BrusselStadsloop De Gentenaar,…). Nadat je je hebt ingeschreven op www.solidairlopen.be zorgt Handicap International voor je rugnummer!

Om te sponsoren kan je je vrienden, familie en collega’s warm maken via Facebook en Twitter, of een eigen actiepagina aanmaken op de website van Handicap International. Als het ingezamelde sponsorgeld, dat je stort op het rekeningnummer van Handicap International, meer dan 40 euro bedraagt ontvang je een fiscaal attest. Op de dag van de wedstrijd krijg je op de stand van Handicap International een Dri-Fit T-shirt en een paar blauwe veters.

Alle kilometers die je loopt, gaan naar de revalidatieprojecten van Handicap International in het Zuiden. De organisatie is actief in een zestigtal landen om het leven van mensen met een handicap te verbeteren. Met kinesitherapie leren mensen opnieuw stappen na een amputatie. Handicap International biedt aangepaste zorg voor mensen met een aangeboren afwijking (bijvoorbeeld kinderen met klompvoetjes) en voor mensen met een handicap ten gevolge van een ongeval of een invaliderende ziekte (zoals diabetes).

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?