Loop mee tegen borstkanker in Hasselt!

The Pink Amaryllissen, een groep van kankerpatiënten, neemt deel aan HBvL Dwars door Hasselt. Ook jij kan op 12 oktober net als hen lopen voor Think-Pink in de strijd tegen kanker.

The Pink Amaryllissen is een groep van 14 vrouwen die vorig jaar jaar samen een oncologische revalidatie hebben gevolgd. Sindsdien komen ze regelmatig samen om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. Daarin kadert ook hun deelname aan HBvL Dwars door Hasselt op 12 oktober, waarmee ze geld willen inzamelen voor de nationale borstkankercampagne Think-Pink.

De dames willen op deze manier ook aandacht vragen voor de borstkankerpatiënt van vandaag, die de juiste behandeling en optimale begeleiding verdient. “We zijn allemaal vastbesloten om een vreselijke ervaring uit het verleden om te buigen naar een positieve levenshouding”, zegt Katleen Vanhoutteghem, voorzitter van The Pink Amaryllissen. “Zo willen we ook andere vrouwen motiveren om mee te lopen want het kan iedereen overkomen. Samen zijn we sterk!”

Om deel te nemen aan HBvL Dwars door Hasselt in het RunforThink-Pink team wordt een minimum van 100 euro sponsorwerving per deelnemer gevraagd. Je krijgt dan een eigen online pagina, looptruitje, borstnummer voor de wedstrijd, persoonlijke begeleiding en training, ongeacht je startniveau. Elke zaterdagmorgen is er een training aan de Kapermolen. Zowel vrouwen als mannen zijn welkom!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?