Loop mee met een Borlée!

Kevin en Jonathan Borlée veilen zichzelf ten voordele van de kinderen van SOS Kinderdorpen in het zwaar getroffen Tacloban in de Filipijnen. De hoogste bieder mag een training volgen met de broers.

Kevin en Jonathan Borlée liepen in oktober op de Acerta Brussels Ekiden nog ten voordele van SOS Kinderdorpen. Nu vragen ze opnieuw aandacht voor de organisatie die wereldwijd kinderen die er alleen voorstaan steunt.

Het zwaarst getroffen gebied in de Filipijnen, de streek rond Tacloban, waar één van de acht Kinderdorpen gelegen is, werd volledig verwoest. Alle 150 kinderen en de SOS moeders bleven gelukkig ongedeerd. Maar in het hele land zouden tot een half miljoen mensen op de dool zijn, waaronder ook duizenden kinderen.

Om de organisatie te steunen, hebben de broers Borlée en Acerta beslist om samen een actie op te zetten. Ze organiseren een Meet & Greet, waarop je kan bieden op Kapaza. De hoogste bieder mag een training meevolgen en krijgt daarna uitgebreid te tijd om een babbeltje te slaan met de twee broers. Het bedrag zal integraal worden overgemaakt aan SOS Kinderdorpen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?