Loop mee door Brussel

Zondag 5 oktober wordt de hoofdstad opnieuw ingepalmd door duizenden lopers tijdens de Brussels Marathon & Half Marathon. Inschrijven is nog steeds mogelijk.

Duizenden lopers palmen zondag opnieuw de binnenstad van Brussel in. (foto Nadia Verhoft)
Naast de Brussels Marathon (vertrek om 9u30) en Half Marathon (vertrek om 10u30) vinden er ook nog een Mini-Marathon (vertrek om 9u50) en een Chiquita Kids Run (vertrek om 9u50) plaats.

Met uitzondering van de Kids Run (Wetstraat t.h.v. Parlement) vind het vertrek telkens plaats aan het Jubelpark. Iedereen komt aan op de Grote Markt.

De online voorinschrijvingen voor de wedstrijden van de Brussels Marathon & Half Marathon zijn afgesloten. Wie zich nog wil inschrijven kan enkel nog terecht in de winkels van JoggingPlus (aan voorinschrijvingstarief) of op de Marathon Expo op 3, 4 of 5 oktober (aan na-inschrijvingstarief).

Een aantal zeer ervaren ultralopers onder leiding van Cedric Proot hebben zich geëngageerd als tempomakers voor de Brussels Marathon. Zij zijn in het startvak makkelijk te herkennen aan hun gekleurde ballon (2.59 u roze ballon; 3.15 u blauwe ballon; 3.30 u gele ballon; 3.45 u rode ballon; 3.59 u groene ballon; 4.15 u paarse ballon; 4.30 u oranje ballon)

Je vindt de voorlopige deelnemerslijsten en alle andere info op de website van de Brussels Marathon.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?