Loop kilometers bij Start 2 Run in de strijd tegen borstkanker

In december probeert Start 2 Run zijn community aan te sporen om kilometers op de teller te zetten in de strijd tegen borstkanker.

Start 2 Run pakt regelmatig uit met leuke uitdagingen. De uitdaging voor december is er eentje waar alle leden samen hun steentje aan kunnen bijdragen: 150.000 kilometer lopen. In november registreerden de gebruikers nog 129.000 kilometer. Het wordt dus niet vanzelfsprekend om dat doel te halen.

Maar Start 2 Run probeert de lopers te motiveren door Beautiful After Breast Cancer centraal te zetten, een organisatie die meer bewustzijn wil creëren rond het welzijn en welvoelen na de diagnose borstkanker. Die 150.000 loopkilometers zouden een mooie mentale duw in de rug zijn. Niet alleen voor de mensen die de diagnose krijgen, maar ook voor alle zorgdragers die zich inzetten voor patiënten met borstkanker.

Je kan ook twee vliegen in één klap slaan: Beautiful After Breast Cancer is geregistreerd als goed doel voor de Warmste Week. Je kan dus jouw rondjes op de Warmathon linken aan de uitdaging van Start 2 Run en bovendien geld inzamelen voor dit goede doel.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?