Loop harder dan ooit en 17% zachter

De Wave Skyrise 2 is een allround hardloopschoen met nieuwe technologie van Mizuno. Deze editie van de Skyrise heeft het responsieve ENERZY-foam in de zool. Het is onder de Wave-constructie geplaatst en zorgt voor een ongekende demping en energieteruggave. Het materiaal is 15% veerkrachtiger en 17% zachter, waardoor je lekkerder loopt dan ooit. En lichter. En sneller.

Het vernieuwde Airmesh-bovenwerk zorgt voor een goed ademend vermogen en een comfortabel omsloten gevoel. De uitneembare Premium Insock-sockliner geeft een veel instapcomfort. De DynamotionFit-technologie begeleidt je schoenen door de natuurlijke afwikkeling heen ,waardoor je heerlijk loopt. De slijtzool geeft goede grip en tractie op zowel droog als nat wegdek.

Stuwende drive vooruit

De Wave-technologie in de tussenzool versterkt de stabiliteit en ondersteuning enorm. Dit is te danken aan de combinatie van twee lagen dempingsmateriaal in de vorm van een golf. Omdat de materialen verschillen in dichtheid en dempingsvermogen ontstaat een superieure demping en stabiliteit. De krachten die tijdens de landing op je voeten komen worden hierdoor maximaal geabsorbeerd. De tussenzool van XPOP PU Foam geeft door zijn veerkracht veel energie terug die wordt omgezet in een stuwende drive vooruit.

De Wave Skyrise 2 van Mizuno is verkrijgbaar bij running speciaalzaken en webshops in een vrouwen- en mannenuitvoering. Consumentenadviesprijs: 139,95 euro. Mizuno is een internationaal sportmerk opgericht in 1906 in het Japanse Osaka en is uitgegroeid tot wereldwijde speler op het gebied van functionele sporten.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?