Loop de wereld rond tijdens Music for Life!

Music for Life zamelt opnieuw een week lang geld in voor het goede doel. Een van de acties is Run for Life. Loop samen met de gebruikers van de Start 2 Run app de wereld rond en bezorg de Diabetes Liga 15.000 euro!

Music for Life is een jaarlijkse benefietcampagne van radiozender Studio Brussel. Dit jaar kan iedereen een actie op poten zetten voor één van de 732 goede doelen. Energy Lab wil met Run 4 Life op een sportieve manier zijn steentje bijdrage aan de actie. Iedereen kan meedoen door de Start 2 Run app te downloaden en met Evy Gruyaert zoveel mogelijk loopkilometers te verzamelen van 17 tot 24 december.

Het doel is om met alle gebruikers van de app rond de wereld te lopen, goed voor 40.075 km. Als deze afstand gehaald wordt, zullen de partners van Run 4 Life (OZ, AA Drink en Brooks) 15.000 euro schenken aan de Diabetes Liga.

Meelopen kan heel eenvoudig zonder je te registreren. Download gewoon de Start 2 Run app, ga lopen en de kilometers worden automatisch bijgeteld. De kilometerstand is te volgen op de website van de Start 2 Run app, waar je ook de nodige downloadlinks vindt.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?