Loop de Marathon van Athene of Ibiza ten voordele van Think Pink

Droom je al langer om een van de mythische marathons in Europa te lopen? En dat voor het goede doel als extra stimulans? Dan biedt Think Pink Europe jou de mogelijkheid om je dromen waar te maken.

Voor velen onder ons is lopen het laatste jaar een goede gewoonte en vaste routine geworden. Als er iets is waar we nu collectief naar verlangen, dan is het perspectief. We willen in beweging blijven en plannen maken om letterlijk en figuurlijk grenzen te verleggen. Think Pink Europe, de vzw die ruim 30 organisaties in Europa overkoepelt om fondsen te werven en te sensibiliseren om borstkanker te bestrijden, biedt je die mogelijkheid.

Droom je er al langer van om een marathon te lopen en ben je op zoek naar extra motivatie? Lopen voor het goede doel is de ultieme stimulans om plannen te – maken en ervoor te zorgen dat je je trainingen volhoudt. Ook als je het even moeilijk krijgt en je tegen de spreekwoordelijke muur aanloopt tijdens je voorbereidingen, dan is jouw engagement een extra reden om door te blijven gaan. Een marathon lopen kan je gelukkig – zelfs in deze tijden – nog altijd zonder veel problemen zelf plannen. Je kan alleen trainen of in gezelschap, je kiest zelf je parcours en het moment waarop je je prestatie wil verzilveren. Maar als je nog even wacht, kan je ook beginnen trainen even wachten en deelnemen aan één van de mythische marathons in Europa!

Lopen voor het goede doel: een win-win

Think Pink Europe biedt je 2 formules: op individuele basis of All-in. Met een exclusief VIP-arrangement biedt Think Pink de mogelijkheid om als ‘VIP’ deel te nemen aan de marathons van Athene of Ibiza. De organisatie zorgt er op die manier voor dat je sportieve uitdaging in de best mogelijke omstandigheden kan verlopen en zorgt voor hotelovernachtingen, marathoninschrijving, transfer naar de startplaats, maaltijden en begeleiding ter plaatse. Als extra stimulans is er de mogelijkheid om het inschrijvingsgeld van je arrangement terugbetaald te krijgen wanneer je voldoende sponsoring hebt verzameld met jouw online fondsenwerving.

Ben je geprikkeld om je dromen waar te maken? Door jouw marathon te lopen voor Think Pink Europe help je het goede doel met donaties, maar je investeert meteen ook in je gezondheid en welzijn. Een win-win en meteen ook een mooie reden om je te engageren. Door je te registreren, steun je meteen de strijd tegen borstkanker.

Bij je registratie op de Think Pink-website maak je automatisch een persoonlijke pagina aan waar supporters en sponsors je kunnen helpen om geld in te zamelen en je kunnen motiveren om vol te houden. Think Pink helpt je graag verder met tips om fondsen te werven.

Meer over vzw Think Pink Europe

Think Pink streeft ernaar om om de kloof in de gezondheidszorg voor borstkankerpatiënten in Europa te dichte, door ervaringen en beste praktijken uit te wisselen en samen de Race voor de Cure® te organiseren. 1 op 8 vrouwen wordt in haar leven geconfronteerd met borstkanker. Vroegtijdige opsporing zorgt voor betere overlevingskansen en minder ingrijpende behandelingen. Een actieve levensstijl en een gezonde voeding kunnen de kans op borstkanker verkleinen. Jouw actie kan levens redden: je zorgt voor meer bewustmaking en met de ingezamelde fondsen kan er verder campagne gevoerd worden om borstkanker de wereld uit te helpen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?