Loop de ENGIE Knokke 10K virtueel en steun de zorgverlener van jouw hart!

Je kan virtueel 1, 5 of 10 km lopen van vrijdag 1 tot vrijdag 7 mei. Jouw medaille draag je op aan een zorgverlener die het dubbel en dik verdient. Just keep moving!

Nu vrijdag zouden veel sportievelingen normaal het beste van zichzelf geven tijdens de ENGIE Knokke 10K. Een vaste loopafspraak aan de Belgische kust op 1 mei, de Dag van de Arbeid! Helaas kan dit loopevent niet op de voorziene datum doorgaan wegens de coronamaatregelen. Maar niet getreurd: je kan virtueel de afstand van het parcours lopen!

Wat moet je hiervoor doen?

* Registreer je op het gratis platform Keep Moving (als je dat nog niet gedaan hebt, tenminste).
* Koppel je favoriete sportapp of wearable aan het platform zodat al je sportsessies meegerekend worden.
* Kies je afstand van de ENGIE Knokke 10K: 1, 5 of 10 km. Er is voor elk wat wils, je hele familie kan deelnemen!
* Loop binnen de week je gekozen aantal kilometers. Deze challenge loopt van vrijdag 1 mei tot en met donderdag 7 mei. Je hebt dus 7 dagen tijd om 1, 5 of 10 km in totaal af te leggen.

Virtuele medaille voor de zorgverleners

Wat nog belangrijker is: je beweegt niet alleen voor jezelf, maar vooral voor alle helden uit de zorg! Na het afronden van de challenge ontvang je namelijk een virtuele medaille. Die kan je via social media schenken aan een zorgverlener die dat dubbel en dik verdient. En dat zijn er wel wat, in deze tijden!

Bovendien is je steun vanaf nu niet alleen maar symbolisch. Je kan ook effectief doneren om het onderzoek naar genezende behandelingen en toepassingen te versnellen en een doeltreffend vaccin te vinden tegen het coronavirus. Je helpt elke patiënt vooruit met je steun, hoe klein die ook is. Een extra reden om je beste beentje voor te zetten in je virtuele running challenge, als je ’t ons vraagt.

Dus we hebben maar één boodschap: blijf bewegen! Loop in je buurt binnen de richtlijnen van de overheid en schenk ook jouw medaille aan de zorgverlener van je hart. Just Keep Moving!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?