Loop dankzij Sven Nys mee op de European Company Games!

Wil je van 20 tot 22 september je looptalent tonen op de eerste editie van de European Company Games in Antwerpen? Doe mee met de Sven Nys-wedstrijd en neem samen met 10 collega's gratis deel!

Op de eerste European Company Games, een driedaagse sportcompetitie voor bedrijven, heb je de keuze uit lopen (10km en 10u aflossing), atletiek, mountainbiken (een individuele tijdrit over 15km), badminton, basketbal, cycling (ploegentijdrit en rit in lijn 90km), golf, tennis, voetbal en zwemmen. Per discipline zijn het aantal plaatsen beperkt, zo snel mogelijk je collega’s motiveren en inschrijven is de boodschap.

Vanaf vandaag loopt er op de Facebook-pagina van de European Company Games een wedstrijd met ambassadeur Sven Nys in de hoofdrol. Sven verkende het parcours van de MTB-wedstrijd van de European Company Games (in de Schorre in Boom) en deed voor het oog van onze camera een wheelie.

Wie de Facebook-pagina van de European Company Games ‘liket’ kan meedoen en raden hoe lang Sven op zijn achterwiel kan blijven rijden! De winnaar van de hoofdprijs kan met 10 collega’s gratis deelnemen aan de European Company Games op 20, 21 en 22 september (totale waarde 850 euro). 

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?