Loop afgelast? 50% korting!

Is je loopwedstrijd onlangs afgelast door het barre winterweer? Dan kan je deelnemen aan de 20 van Alphen voor de helft van de prijs.

Ben je door de winterse omstandigheden niet aan het lopen geraakt? Dan ben je welkom in Alphen aan den Rijn. (foto visualphotos)
De laatste weken zijn er heel wat joggings en loopwedstrijden afgelast omdat de veiligheid van de deelnemers niet gewaarborgd kon worden op de gladde parcoursen. Zo konden in ons land onder andere de Kerstcorrida’s van Leuven en Meeuwen-Gruitrode niet doorgaan.

Ook in Nederland moesten er heel wat lopers teleurgesteld worden en daar hebben de organisatoren van de 20 van Alphen wat op bedacht. Zij bieden alle Belgische en Nederlandse sportievelingen, wiens loop onlangs werd afgelast, 50% korting op het inschrijfgeld van de 20 van Alphen als ze zich vóór 10 januari registreren.

Je hebt op 6 maart in Alphen aan den Rijn, dat zich tussen Amsterdam en Rotterdam bevindt, de keuze uit 1, 2,5, 5, 10 en 20 km. Wil je gebruik maken van dit aanbod? Vermeld bij je inschrijving dan achter je naam tussen haakjes het afgelaste evenement.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?