Looking good!

Het oog wil ook wat! Daarom combineert de nieuwe kumacross 2.0 van adidas eyewear stijl en comfort in een trendy ontwerp boordevol technologische innovaties.

De kumacross 2.0 gaat verder op het gouden pad van zijn voorganger. Dankzij de nieuwe levendige kleuren en spiegelglazen staat dit model garant voor een perfecte look met een optimale grip tijdens het sporten.

Om je volledig te kunnen focussen op je sport, is een helder en onbelemmerd zicht cruciaal. Een stabiele bril met een optimale pasvorm is dan ook geen overbodige luxe. De kumacross 2.0 kan worden aangepast aan verschillende neusvormen dankzij de nieuwe Double-Snap Nose Pads. De geribbelde brillenarmen garanderen een perfecte stabiliteit op het hoofd.

De verschillende getinte glazen zijn gebaseerd op de gepatenteerde Light Stabilizing Technology van adidas eyewear. Dankzij het actieve, heldere, contrasterende of gepolariseerde zilver filteren ze de veranderingen in het licht weg. De coating van de superieure spiegelglazen stoot niet alleen water maar ook stof en vuil af. Deze glazen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en staan garant voor een uitstekende lichtabsorptie en een contrasterend effect.

De kumacross 2.0 is trouwens compatibel met glazen op sterkte. Die kun je meteen in het montuur laten monteren of via een kliksysteem plaatsen of weghalen.

Het montuur van de kumacross 2.0 is verkrijgbaar in nieuwe kleuren, zoals matzwart met marineblauwe, groene, blauwe of zwarte brillenarmen, en mat-wit met gele of rode brillenarmen.

De nieuwe kumacross van adidas eyewear is verkrijgbaar in zeven verschillende kleur- en filtercombinaties voor een prijs vanaf 109 euro.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?