Linde Merckpoel op schema voor DVV Antwerp Marathon

Nog een maand en dan is het zover: de DVV Verzekeringen Antwerp 10 Miles & Marathon. Deze BV verkeert alvast in goede conditie.

Linde Merckpoel bereidt zich dezer dagen – net als burgemester Bart De Wever – volop voor op de DVV Verzekeringen Antwerp Marathon van zondag 23 april. En als we mogen afgaan op haar lange duurloop van het voorbije weekend, ziet het er goed uit voor de radiopresentatrice van Studio Brussel.

Linde gooide de gegevens van haar training op Instagram. Dat juichen we toe, want er zijn nog altijd te veel lopers die dat niet doen omdat ze er zich onzeker bij voelen: wat gaan anderen van mijn tempo vinden, was mijn hartslag niet te hoog, heb ik wel lang genoeg gelopen?

Maar daar trekt Linde zich volledig terecht niets van aan. Ze toonde dat ze haar training van 27 kilometer afwerkte in 2 uur en 27 minuten, goed voor een gemiddelde van 5 minuten en 27 seconden per kilometer. Met nog een maand te gaan lijkt ze dan ook perfect op schema te zitten om de marathon van Antwerpen op een comfortabele manier uit te lopen. Met haar conditie gaat het in ieder geval beter dan met haar gps-horloge.

Beter een barst in je sporthorloge dan een sporthorloge in je barst, zoals ze dan zeggen he.

Een bericht gedeeld door Linde Merckpoel (@lindemerckpoel) op

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?