Lieven Van Gils ziet er plots anders uit na een looptocht

Lieven Van Gils trapt maandag een nieuw seizoen van Van Gils & Gasten op gang. We vragen ons af hoe hij voor de dag zal komen.

Lieven Van Gils stond een aantal jaar geleden op onze cover en is nog steeds een fervent jogger. Vorige week liep de presentator tijdens een loopje wat averij op. Hij werd gestoken door een wesp, al leek alles aanvankelijk mee te vallen.

“Mijn vrouw verwijderde de angel, waarna de zwelling afnam”, aldus Lieven op de website van de VRT. Maar daarmee waren zijn problemen niet van de baan. Enkele uren later waren zijn lip, wangen en nek volledig gezwollen. De foto’s zie je in onderstaande Instagram-post. Blijkbaar was een allergische reactie de oorzaak. In het verleden had Lieven al eens een wespensteek gekregen, maar toen was de schade niet zo groot. Daarom ging hij nu ook niet meteen naar de dokter.

Elk nadeel heeft ook zijn voordeel: Lieven weet meteen waarover hij het tijdens zijn eerste uitzending moet hebben. Die start maandag om 22.15u op Eén. In afwachting van de tips die daar gegeven worden over wat je moet doen bij een wespensteek, kan je onderstaand artikel lezen. Je vindt het ook in ons zomernummer.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?